tisdag 4 oktober 2011

Circle of Light - oktober

Oktober månads ljuscirkel äger rum mellan kl 18 den 5 oktober och kl 6 den 6 oktober. Delta när, så länge du vill och på det sätt som känns rätt för dig.

Låt oss i oktober månads cirkel ställa oss frågan: "Är jag redo?"
Året vrids mot mörkare tider, mot en period av förändring och transformation – är du redo för att röras runt i Keridwens stora kittel och få ditt liv ställt på ända? 

Fråga dig: Vad vill jag förändra? Vad är jag redo att lägga bakom mig och gå vidare från? Det är ännu inte tid att göra förändringen, att ta steget in i transformationens malström, utan det här är en tid av förberedelse. Förändringen når oss alla, för eller senare dras vi med i transformationens virvlar, och huruvida vi bejakar eller kämpar den när den drabbar oss har mycket att göra med förberedelser. Det är alltid lättare att acceptera något vi är beredda på. 

Gör dig redo, förbered dig, fundera över vad du vill förändra, vilket kapitel i livets bok som du vill avsluta för att påbörja ett nytt. Och medan du funderar, låt känslorna komma. Alla förändringar innebär ett känslomässigt gensvar, när vi släpper taget om något släpper det alltid känslor fria … Låt känslorna strömma genom dig medan du tryggt lutar dig tillbaka i den stora Moderns armar. Hon som är alltings början och dit allt återvänder. Hämta stöd och styrka från nätet vi väver tillsammans under Ljuscirkeln.

Här finns mer information om Ljuscirkeln.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar